Ingelise Stærmose

 ingelise-nyt

 

 

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/5/2/ingelisestaermose.dk/httpd.www/templates/ingelise_ny2/functions.php on line 194

    Om supervision.

Jeg ser supervision som en undersøgende samtale – i et fagligt forum – hvor man bringer problemstillinger fra sin daglige praksis til torvs – og hvor der gives mulighed for at forstå såvel faglige og personfaglige problemstillinger på nye måder.

 Jeg arbejder, som supervisor, ikke ud fra én bestemt teoretisk forståelsesramme. Jeg henter forståelse og metoder fra flere forskellige tilgange.

I min supervision af grupper trækker jeg på en række forskellige metoder som inddrager gruppen aktivt i supervisionsforløbet. Ofte vil supervisionen være individuel – altså en kollega er ”på” – og gruppen arbejder med. Supervisiongruppens ressourcer bringes derved i spil, bl.a. som støtte til at øge antallet af alternative forståelsesmuligheder, af den faglige problemstilling der er blevet præsenteret.

Gruppens støtte til den enkelte deltager er essentiel for udviklingen i gruppen, og jeg arbejder derfor for en aktiv deltagelse af alle gruppens medlemmer.                       

 

Om konsulent bistand.

 Som konsulent kan jeg tilbyde at mødes med jer, om faglige udfordringer og opgaver - og bidrage med ideer, forslag og løsningsmodeller. Altså ny inspiration og måske lidt forstyrrelse af jeres hidtidige antagelser. Alt med henblik på en faglig udvikling eksempelvis af metoder.

Min rolle som konsulent i en organisation er naturligvis afhængig af den opgave I ønsker bistand til. Jeg kan deltage i få møder og så går I videre. Eller jeg kan være med i et forløb der strækker sig over nogle måneder, hvor vi i fællesskab udvikler og afstemmer resultater.